Miljana u šoku: Zmaj je upao u spavaću sobu mojih roditelja! (video)

Izvor: Svet, 26.Avg.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana u šoku: Zmaj je upao u spavaću sobu mojih roditelja! (video)

Miljana Kulić sinoć je u emisiji ispričala kako joj je bilo dok je Zmaj od Šipova bio kod nje kući. Naime, on je tamo proveo četiri dana, a ispričala je i kako je prepao njene roditelje.
“Zmaj je u pola noći banuo u sobu mojih roditelja, moj otac je mislio da sanja. Svi smo bili iznenađeni. Lepo smo ga ugostili, ali on i dalje misli da je u rijalitiju. Ceo dan je pričao o produkciji, niko u kući od njega nije mogao da dođe do reči”, rekla je Miljana.
 
width="300" height="150" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Miljana u šoku: Zmaj je upao u spavaću sobu mojih roditelja! (video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2016

Miljana Kulić sinoć je u emisiji ispričala kako joj je bilo dok je Zmaj od Šipova bio kod nje kući. Naime, on je tamo proveo četiri dana, a ispričala je i kako je prepao njene roditelje...“Zmaj je u pola noći banuo u sobu mojih roditelja, moj otac je mislio da sanja. Svi smo bili iznenađeni....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.