Milica Todorović završila u bolnici - otkazala sve nastupe!

Izvor: Svet plus, 18.Sep.2014, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović završila u bolnici - otkazala sve nastupe!

Milica Todorović bila nedavno je završila u bolnici, te je mlada pevačica bila primorana da otkaže sve zakazane nastupe koje je imala u Austriji i Bosni.

Milici Todorović fanovi poručili da se više ne oblači za spotove! (Video)

Milica je nakon povratka sa letovanja ozbiljno ugorzila svoje zdravlje zbog čega je završila u bolnici. Na sreću, doktori su ustanovili da je reč o težem bronhitisu, zbog čega joj je naređeno strogo mirovanje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />"Lečim se, hvala na pitanju. Nažalost, zbog bronhitisa sam morala da otkažem nastupe u Austriji i Bosni, koji su bili zakazani za ovaj vikend, ali uz terapiju i odmor ću za nekoliko dana biti kao nova. U naredna četiri meseca očekuju me brojna putovanja i nastupi tako da sada moram da poslušam savete lekara i da se potpuno oporavim a ne samo zalečim", izjavila je Milica za Svet.rs.

Autor: J.B.

Foto: Screenshot YouTube

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.