Miki Ðuričić u vezi sa udatom ženom?

Izvor: Scandal.rs, 10.Okt.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Ðuričić u vezi sa udatom ženom?

Iako tvrdi da van rijalitija nema devojku, Miki Ðuričić je ipak zauzet. Kako Kurir saznaje od izvora bliskog pčelaru iz Kupinova, on je već izvesno vreme u vezi, i to sa udatom ženom.

Učesnik “Parova“ nerado govori o ljubavnom životu, pa se iz njegovih odgovora moglo zaključiti da nešto skriva. Kako izvor tvrdi, Miki bi rado priznao da je zaljubljen, da njegova draga već godinama nije u “srećnom“ braku.

“Miki i njegova devojka upoznali su se preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << zajedničkih prijatelja i ubrzo uplovili u romansu. Ona s porodicom živi u Pančevu, a njen muž se bavi privatnim biznisom. Miki o tome ne govori ni sa kim jer se plaši da se vest ne proširi i ne izbije skandal. Samo njegovi najbliži prijatelji znaju da se viđa sa udatom ženom. Kad mu je Marić u emisiji pomenuo devojku, baš iz tog razloga se kiselo nasmejao i pitao “koja devojka“. Videlo se da je uplašen jer je mislio da je razotkriven”, tvrdi izvor.

Mikijev prijatelj kaže da njegovom drugu devojka i finansijski pomaže.

“On je na početku govorio da je to avantura između njih dvoje, a sada ništa ne želi da otkriva. Biće da se zaljubio. On uvek ima dugove jer se stalno kocka, a ona mu novčano pomaže”, zaključio je on.

Inače, Miki je nedavno priznao da je bio u vezi s jednom bankarkom, koja mu je pomogla da vrati dugove, posle čega ju je ostavio. Ona mu je plaćala kazne zbog kojih je mogao da zaglavi zatvor.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.