Mia Borisavljević: Rano je da govorim o trudnoći

Izvor: Tracara.com, 13.Avg.2017, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mia Borisavljević: Rano je da govorim o trudnoći

Uskoro roditelji (foto: express mag) Mia Borisavljević tema je domaćih medija poslednjih dana, zbog glasina da je pevačica u drugom stanju. Ona je u vezi sa kolegom Bojanom Grujićem, ali ne želi da govori o detaljima trudnoće. “Komentarisaću kada budem imala dovoljno materijala za to. Sada je još veoma rano. Obećavam da ću dati dobar intervju kada budem želala da pričam o tome,” rekla je ona i dodala: “To su jako lepe i lične stvari, ne treba se u medijima igrati sa tim”, iskrena je Mia.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mia Borisavljević iskreno o bebi i svom partneru Bojanu Grujiću

Izvor: Story, 13.Avg.2017

Mia Borisavljević duže vreme je na estradi, a sada je zbog trudnoće dospela u žižu javnosti. Pevačica priznaje da je srećna sa svojim partnerom i kolegom Bojanom Grujićem, ali ipak je oprezna kada su detalji trudnoće u pitanju. – Komentarisaću kada budem imala dovoljno materijala za to. Sada...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.