Mesečari: Ukućani “Parova” strahuju od Brendona

Izvor: Svet, 10.Feb.2016, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečari: Ukućani “Parova” strahuju od Brendona

Branislav Brendon Radonjić poznat je po skandaloznim nastupima u vili “Parova“, kojima je zabavljao ukućane i publiku, međutim, problem koji ga muči proteklih dana uplašio je ostale takmičare.
Naime, Brendon već nekoliko noći mesečari po vili i govori nepovezane stvari, a njegovo nekontrolisano ponašanje rađa pitanje šta je u stanju da uradi.
Uplašeni ukućani objasnili su kakve su situacije proteklih dana doživeli.
“Brendon mesečari. Neku noć sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se probudila, on je stajao pored mog kreveta i vikao: “Pomeri se, zar ne vidiš da je tu umro predsednik? Šta ti radiš tu? Pogledaj dole, rekla je Ružica Veljković, koja se prepala i nije znala da li da ga probudi jer se plašila kako će reagovati.
Da Brendon mesečari, potvrdila je i Ava Karabtić, koja je bukvalno oponašala njegov vrisak.
“Ava, pomeri svoje igračke, dolazi vrhovni vladar Severne Koreje. Čuješ li, veliki vladar stiže? Moraš da se skloniš”, prepričala je Ava šta je Brendon govorio tumarajući po kući.
“Brendon noćima šeta po kući i priča svašta, a ukućani ga jedva obuzdavaju. Dok mesečari, Brendon govori: “Predsednik Koreje je umro, došao sam ja, ja sad idem…“ i nekontrolisano tumara. Preksinoć su ga Ružica i Matora jedva ugurale u krevet”, govori izvor blizak produkciji i nastavlja:
“Ukućani se boje jer čovek koji mesečari nije svestan toga što radi, a šta je Brendon u stanju da uradi dok mesečari, niko ne zna. Nezgodno je i dirati čoveka dok mesečari jer po njegovo psihičko stanje može da bude rizično ukoliko ga neko trgne iz sna. Kada se ujutru probudi, ukućani mu pričaju šta je radio i šta je sve izgovarao, ali on sve to negira i tvrdi da se ne seća da je uopšte ustajao iz kreveta u toku noći. Produkcija u svakom slučaju uvek vodi računa o merama bezbednosti, tako da bi radnici obezbeđenja odmah reagovali ukoliko bi im Brendonovo ponašanje delovalo rizično. Ipak, to nije umirilo ukućane, koji kraj njega spavaju svake noći “, završava izvor.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Mesečari: Ukućani “Parova” strahuju od Brendona

Izvor: Scandal.rs, 10.Feb.2016

Branislav Brendon Radonjić poznat je po skandaloznim nastupima u vili “Parova“, kojima je zabavljao ukućane i publiku, međutim, problem koji ga muči proteklih dana uplašio je ostale takmičare...Naime, Brendon već nekoliko noći mesečari po vili i govori nepovezane stvari, a njegovo nekontrolisano...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.