Merilin Monro imala je “magičan” režim ishrane, ali su ga svi drugi smatrali bizarnim

Izvor: Svet, 26.Sep.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merilin Monro imala je “magičan” režim ishrane, ali su ga svi drugi smatrali bizarnim

Čuvena zavodnica Merilin Monro postavila je standarde lepote u svoje vreme, i premda se ne uklapa u današnji kalup “mršavica” bila je pojam atraktivne i fit žene. Tajna njene zanosne figure, naravno, postoji, jer u određenim godinama, svaka žena mora da počne da vodi računa o svojoj liniji.
Foto: Guliver/Getty images U intervjuu za jedan američki magazin 1952. godine, čuvena lepotica Merilin Monro otkrila je da dobru liniju duguje posebnom režimu ishrane, ali i “magičnom” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << napitku koji je konzumirala svako jutro pre tuširanja i spremanja za svoj radni dan.
“Način na koji se hranim mnogi nazivaju bizarnim, ali ja mislim da greše. Evo šta ja jedem za doručak i večeru. Pre nego što se istuširam, popijem šolju toplog mleka sa 2 umućana jaja i pijem ovo dok se spremam za posao. Ponekad uzimam i vitaminske tablete uz ovaj napitak. Za večeru praktikujem jagnjeće kotlete koje pečem u rerni. Uz meso kao prilog jedem i šargarepu koju inače obožavam”, objasnila je Merlin.
Pročitajte i… Najjednostavniji način za mršavljenje preporučuje se svima. Isprobajte ga već danas!
Foto: Guliver/Getty images Filmska diva dodala je i da izbegava kolače, pite i keks, i da kada treba da se zasladi bira sladoled.
Takođe, njena ishrana uopšteno govoreći bila je lišena ugljenih hidrata u velikoj meri i gotovo potpuno je isključivala žitarice i namirnice bogate skrobom.
Legendarna plavuša istakla je i da se nije zamarala fizičkom aktivnošću – 10 minuta svako jutro posvećivala je laganom džogingu i kratkim vežbama.
Foto: Guliver/Getty images Veliki broj ljudi smatralo je ovaj režim ekscentričnim i netipičnim, međutim danas stručnjaci tvrde da ovo podseća na paleo dijetu.
Pročitajte i… Kada sledeći put stanete na vagu pomislite na broj 10, a evo i zašto!
Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merilin Monro imala je “magičan” režim ishrane, ali su ga svi drugi smatrali bizarnim

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2016

U intervjuu za jedan američki magazin 1952. godine, čuvena lepotica Merilin Monro otkrila je da dobru liniju duguje posebnom režimu ishrane, ali i “magičnom” napitku koji je konzumirala svako jutro pre tuširanja i spremanja za svoj radni dan...“Način na koji se hranim mnogi nazivaju bizarnim,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.