#MercatorDesignersChristmasTrees: Otvorena humanitarna izložba dizajniranih jelki u Mercator Centru u Beogradu

Izvor: Svet, 01.Dec.2015, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#MercatorDesignersChristmasTrees: Otvorena humanitarna izložba dizajniranih jelki u Mercator Centru u Beogradu

U organizaciji magazina Hello! i Serbia Fashion Week otvorena je izložba “Designers Christmas Trees” u Mercator Centru na Novom Beogradu. U sklopu izložbe poznati dizajneri izložili su ručno rađene jelke sa motivima koji ih karakterišu.

Sve jelke posetioci mogu da pogledaju do 15. januara, a društveno odgovorni pojedinci i kompanije mogu da kupovinom jedne od jelki direktno doniraju ustanovu po izboru.
Tokom trajanja izložbe posetioci će >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << biti u prilici da upoznaju dizajnere i fotografišu se pored njihovih jelki, a nekoliko poznatih dizajnera već je predstavilo svoj rad na otvaranju izložbe u Mercator Centru u Beogradu i na taj način najavilo program koji posetioce očekuje naredne dve nedelje.
Izložba će biti otvorena i u Mercator Centru Novi Sad, od utorka 2.12. sa početkom u 12 sati.





























 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.