Melina: Vreme niko nije uspeo da zaustavi, ni kozmetička industrija, ni plastična hirurgija

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melina: Vreme niko nije uspeo da zaustavi, ni kozmetička industrija, ni plastična hirurgija

Etablirana kao osoba sa izgrađenim stilom, Melina Džinović je i žena koju uglavnom prati epitet – lepa. Uprkos mogućnostima, revoltirano odbija sve popularnije metode zaustavljanja starenja, ističući da brisanjem bora brišemo i važne crte karaktera. Na kozmetičara i ne pomišlja, a i frizera posećuje sporadično, kada to kultura negovanja kose zahteva. Iako sama nikada ne bi otišla pod nož, razume žene koje koriste usluge estetskih hirurga, a jedini porok kome ne može da odoli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su veliki i slatki kolači, koji baš umeju da joj pokvare bitku za vitku liniju.
Melina priznaje i koliko vremena posvećuje negovanju tela:
“Prema današnjim “pravilima” negovanja premalo. Ne odlazim kod kozmetičara, fokusirana sam na bazičnu negu, koristim jednu kremu dnevno. Frizera posećujem na svaka dva meseca.”
Za razliku od mnogih žena, ona nema strah od starenja.
“Starenje je neminovno i nemoguće ga je zaustaviti. Ništa se tu spektakularno ne može uraditi. Vreme još niko nije uspeo da zaustavi, ni kozmetička industrija, ni estetska hirurgija. Trudim se da održim ono što mi je priroda dala, vodim računa o ishrani, što mi nekad ide od ruke, a nekad ne. Za hedoniste kao što sam ja, to je više nego složena disciplina. Neke promene koje godine nose mi se sviđaju, nekima nisam oduševljena, ali jedini način na koji čovek u procesu starenja može da ostane mlad je stanje duha.”
Ceo intervju sa Melinom Džinović možete pročitati OVDE. 
Intervju: Nikola Golubović; Life Content
Foto: Miloš Nadaždin; Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.