Izvor: Scandal.rs, 27.Avg.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melani i sa 59 izgleda sjajno, a u ovome leži njena tajna

Pre svega, ako želite da izgubite težinu kao Melani Grifit, meso morate zameniti u korist ribe i morskih plodova. Poznato je da morski plodovi sadrže čitav spektar vitamina, minerala, masnih kiselina, proteina, a oni sadrže mnogo manje kalorija od mesa. Na primer, hranljive sorte ribe kao što su losos i pastrmka, nakon kuvanja ili pripreme na roštilju, imaju oko 250 kalorija na sto grama. U isto vreme, komad govedine na roštilju sadrži oko 400 kalorija. Osim ribe, Melani Grifit uvodi mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << morske hrane u ishranu. Morska hrana sadrži mnogo korisnih mikro i makro elemenata i prirodni su afrodizijaci koji povećavaju seksualnu aktivnost i atraktivnost.

Tokom dijete Melani Grifit ne pati od osećaja gladi. Svi obroci su ravnomerno raspoređeni, a porcije su dovoljno velike da bi vaš stomak bio pun. Isto tako, dijeta ne isključuje po neku čašicu alkohola i slatkiše. Stoga, od neostvarene želje da popijete čašu vina ili pojedete omiljeni slatkiš, nećete patiti.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Melani i sa 59 izgleda sjajno, a u ovome leži njena tajna

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.