Matora završila u gipsu! (foto)

Izvor: Svet, 29.Jul.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matora završila u gipsu! (foto)

Bivša učesnica “Parova” Jovana Tomić Matora od kada je napustila rijaliti živi punim plućima. Pošto je u zemunskoj vili provela godinu dana, sada je rešila da nadoknadi propušteno vreme, pa svakodnevno izlazi i ludo se zabavlja.
Međutim, ako je suditi po fotografiji koju je okačila na Instagram, a na kojoj joj je noga u gipsu, izgleda da je Matora preterala u svojim aktivnostima, te je morala da uspori.
Ona je objasnila svojim pratiocima da je proteklih dana bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prilično vesela zbog toga što je postala tetka, ali pošto je u međuvremenu slomila nogu, bivša učesnica “Parova”, kako je rekla, neće moći da uživa u potpunosti u novoj ulozi.
Budući da je uvek spremna za akciju, Jovanu ni nezgoda koja joj se dogodila sigurno neće vezati za krevet, već ćemo je možda već sutra videti u nekom od prestoničkih klubova

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.