Marko Jarić pokazao novu devojku! FOTO

Izvor: Svet plus, 26.Maj.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Jarić pokazao novu devojku! FOTO

Marko Jarić nakon razvoda od Adrijane Lime, konačno je pronašao novu devojku. Ovog puta u pitanju je Dušica Savić, manekenka našeg porekla, koja prema pisanju stranih medija, neverovatno liči na košarkaševu bivšu suprugu.

Naime, nedavno su se na Tviteru pojavile fotografije na kojima Marko i Dušica razmenjuju nežnosti u moru, a prema komentarima na društvenim mrežama, može se zaključiti da je Dušica već osvojila srce Jarićevih fanova, te se može pročitati >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da je mlada studentkinja iz Majamija, mnogo lepša i zgodnija od njegove bivše supruge, Adrijane Lime.

Pogledajte fotografije, pa prosudite sami:

Marko Jaric's new girlfriend..Sorry Adriana but she's hot! pic.twitter.com/exqvx96HPH

— VS ANGELS (@VSangelslove) May 23, 2015

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.