Marinko Madžalj u teškom zdravstvenom stanju

Izvor: Tracara.com, 03.Avg.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinko Madžalj u teškom zdravstvenom stanju

Foto: Kurir Marinko Madžgalj, koji je u četvrtak zbog problema sa pankreasom hitno operisan u Kliničko-bolničkom centru na Bežanijskoj kosi, do kraja nedelje bi morao na još jednu operaciju. Kako Kurir saznaje, glumčevo zdravstveno stanje je ozbiljno, pa bi ovih dana trebalo da se održi konzilijum lekarskih stručnjaka koji će na osnovu Marinkovih rezultata proceniti da li bi njegov organizam mogao da izdrži još jedan hirurški zahvat. “Neophodno je da Madžgalj ponovo uradi rendgen >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i još neke dodatne analize kako bi lekari znali šta da rade u njegovom slučaju. On se trenutno ne oseća dobro jer je iscrpljen od operacije i ostalih pregleda. Prema lekarskim prognozama, neophodna je još jedna operacija, ali je potrebno da se glumac prvo oporavi od prethodne. Međutim, kako stvari za sada stoje, njegov organizam je slab i ne bi bilo pametno da u takvom stanju ode pod nož. Nekoliko stručnjaka je odlučilo da se sastane i detaljno pregleda rezultate svih Marinkovih analiza. Na osnovu toga će odrediti šta je najbolje za njega i kako će ga dalje lečiti. Madžgalj i dalje leži na Odeljenju hirurgije, gde ga medicinske sestre redovno obilaze. On komunicira sa njima, ali brzo se umara i mora baš dosta da se odmara,” otkriva izvor blizak Madžgalju. Marinkova devojka Lana Sekulić svakodnevno ga obilazi, pa je tako i juče bila u bolnici. Zadrži se kod njega dva sata, koliko je određeno vreme posete. Razgovara sa njim, nastoji da ga oraspoloži, ali je i sama veoma potresena zbog svega što ih je iznenada snašlo.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Madžgalj u teškom zdravstvenom stanju

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2015

Marinko Madžgalj (36) koji je u četvrtak zbog problema sa pankreasom hitno operisan u Kliničko-bolničkom centru na Bežanijskoj kosi, do kraja nedelje bi morao na još jednu operaciju..Glumčevo zdravstveno stanje je ozbiljno, pa bi ovih dana trebalo da se održi konzilijum ljekara koji će na osnovu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.