Marija Šerifović u Narodnom pozorištu: Ne želim da budem deo lavine

Izvor: Kurir, 06.Feb.2016, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović u Narodnom pozorištu: Ne želim da budem deo lavine

Nisam ni ljuta, ni razočarana, rekla je Marija.

Marija Šerifović uspešno se priprema za nastup koji je zakazan za 25. mart u Narodnom pozorištu, ne obazirući se na komentare poznatih glumaca kako joj nije mesto u nacionalnom teatru.

- Što bi rekao Ivo Andrić, „Sve su Drine ovog sveta krive, nikada se one neće moći sve ni potpuno ispraviti, ali nikada ne smemo prestati da ih ispravljamo.“

Mislim da svako treba da radi najbolje što ume, a ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << upravo to radila prethodnih dana jer sam se pripremala za koncert. Nisam ni ljuta, ni razočarana. Nisam ni želela da budem deo lavine kojoj ne znam ni povod ni suštinu - rekla je Marija i dodala da se raduje turneji koja počinje 18. februara.

(M. D.)

Autor: Foto: Zorana Jevtić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.