Manekenka ponovo šokira! Nina Morić: I vi biste plakali da ste kao ja!

Izvor: Svet, 25.Jul.2016, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka ponovo šokira! Nina Morić: I vi biste plakali da ste kao ja!

Hrvatska manekenka Nina Morić zabrinula je prijatelje na društvenim mrežama svojom objavom. Ona je putem Instagrama najavila žurku i sve upozorila da neće biti raspoložena.
Sutra je moja žurka i ja ću plakati ukoliko to budem želela. I vi biste plakali”, napisala je manekenka u opisu fotografije na kojoj je veoma mršava.
Naime, nakon razvoda od bivšeg supruga Fabricija Korone sa kojim ima sina Karlosa, ona je godinama u depresiji, a 2009. godine je pokušala da izvrši samoubistvo. Nezadovoljstvo je pokušala da ublaži plastičnim operacijama koje su samo upropastile njeno lice.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Manekenka ponovo šokira! Nina Morić: I vi biste plakali da ste kao ja!

Izvor: Scandal.rs, 25.Jul.2016

Hrvatska manekenka Nina Morić zabrinula je prijatelje na društvenim mrežama svojom objavom. Ona je putem Instagrama najavila žurku i sve upozorila da neće biti raspoložena...“Sutra je moja žurka i ja ću plakati ukoliko to budem želela. I vi biste plakali”, napisala je manekenka u opisu fotografije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.