Majli postavlja nove trendove: Gole grudi i neobrijan pazuh

Izvor: Svet, 19.Apr.2015, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majli postavlja nove trendove: Gole grudi i neobrijan pazuh

Provoaktivna kao i uvek, Majli Sajrus je ukazala čast čuvenoj Džoan Džet povodom njenog ulaska u Rokenrol dvoranu slavnih.
Majli se pojavila bez grudnjaka, što nije prvi put, ali i bez dela majice koji ide preko grudi, a preko bradavica je nalepila ružičasta srca na kojima su pisali inicijali Džoan Džet, JJ (Joan Jett).
Da li joj je ukazala čast na pravi način, pokazuje i fotografija na kojoj su se nasmejane dame slikale sa veselim Polom Mekartnijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << .
Majli je objavila sliku na Instagramu, a pored nje i jednu sliku svojih grudi iz svih uglova. I dalje praktikuje puštanje dlaka ispod pazuha, što njeni fanovi konstantno podržavaju.

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Apr 18, 2015 at 7:14pm PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Majli postavlja nove trendove: Gole grudi i neobrijan pazuh

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2015

Provoaktivna kao i uvek, Majli Sajrus je ukazala čast čuvenoj Džoan Džet povodom njenog ulaska u Rokenrol dvoranu slavnih...Majli se pojavila bez grudnjaka, što nije prvi put, ali i bez dela majice koji ide preko grudi, a preko bradavica je nalepila ružičasta srca na kojima su pisali inicijali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.