Maja Berović uči tinejdžere kada da stupe u prvi seksualni odnos (video)

Izvor: Svet, 04.Dec.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Berović uči tinejdžere kada da stupe u prvi seksualni odnos (video)

Mlada zvezda Maja Berović najavila je kratkim videom novu pesmu “Izvini, tata” koja je prvobitno trebalo da se zove “Apstinencija”. U numeri čije video ostvarenje premašuje budžet svih postojećih spotova na našim prostorima, pevačica savetuje tinejdžere kada bi trebalo da stupe u prvi seksualni odnos. Tekst pesme mnogima će delovati šokantno, ali pevačica tvrdi da je vrlo poučan.
“I ja, i ja ….(pogodite godinu) …. biću starija, a do tada ništa, apstinencija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ne plaše me gradske face opasne. Neka plaše se, oni od mene”, refren je nove Majine pesme.
Popularna pevačica objaviće na svojoj Fejsbuk stranici anketu o tome kada je pravo vreme za prvi seks. Svi koji pogode koju godinu ona preporučuje u stihu nove pesme, imaće priliku da prvi vide spot na ekskluzivnoj bioskopskoj projekciji.
Pogledajte deo kontroverznog videa:
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

VIDEO: Pevačica podučava tinejdžere o seksu?!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2016, 15:19

Mlada zvezda Maja Berović najavila je kratkim videom novu pesmu "Izvini, tata" koja je prvobitno trebalo da se zove "Apstinencija".vačice ima nameru da obrazuje mlade ljude....U numeri pevačica savetuje tinejdžere kada bi trebalo da stupe u prvi seksualni odnos. Tekst pesme mnogima će delovati...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.