Mad Max i MGS 5: Phantom Pain izlaze u septembru!

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mad Max i MGS 5: Phantom Pain izlaze u septembru!

Dva željno isčekivana blokbastera pojaviće se u razmaku od samo par dana – Mad Max  igra stiže nam 4. septembra, a tri dana pre nje i Metal Gear Solid 5: Phantom Pain!

Na Mad Max igri radi Avalanche Studios (najpoznatiji nam po Just Cause serijalu), a koji je u međuvremenu odustao od PS3 i Xbox 360 verzije pa će se ona pojaviti samo za PS4, Xbox One i PC. Datum izlaska inače je prilično iznenađujući jer se film Mad Max: >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Fury Road pojavljuje već 15. maja.

Sa druge strane, ipak isčekivaniji Metal Gear Solid 5: Phantom Pain kreće u prodaju 1. septembra ove godine, što smo saznali jer je neko od NeoGAF korisnika iskopao intervju sa Hideom Kojimom na IGNovim serverima, gde je otkriven datum izlaska.

Inače, po staroj tradiciji, Kojima se kune da je ovo poslednja Metal Gear Solid igra i napominje da se njome definitivno zaokružuje saga.

Izvor i foto: screenfun

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.