Maca Diskrecija ulazi u Zadrugu, već zaratila sa budućim cimerima!

Izvor: Svet, 18.Avg.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca Diskrecija ulazi u Zadrugu, već zaratila sa budućim cimerima!

Maca Diskrecija biće učesnik rijalitija Zadruga koji kreće sa emitovanjem 6. septembra na Pinku.
Ona je već uspela da se pokači sa Lepim Mićom, koji će se takođe takmičiti u rijalitiju. Kontroverzni pevač za Macu je izgovorio takve uvrede, da smo sigurni da mu neće ostati dužna.
“Neko skače u vazduh, uvis, neko skače udalj, neko skače s motkom i to su sportisti koji se bore za medalje. Maca skače s ku*ca na ku*ac, to je njena disciplina… I to radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << veoma loše i to za male, sitne pare. Maca je skakačica s ku*ca na ku*ac. Sedeo sam pre neki dan u jednom kafiću i slučajno sam čuo razgovor za susednim stolom. Momci su pričali o Maci Diskreciji i rekli su da se veoma loše je*e, da grozno puši ku*ac i da prilikom vođenja ljubavi, odnosno seksa, pušta jake gasove“, rekao je Lepi Mića za Pink.
U NOVOM BROJU SVETA KOJI JE DANAS IZAŠAO U PRODAJU PROČITAJTE ŠOKANTAN INTERVJU LEPOG MIĆE KOJI JE ISPROZIVAO POLA ESTRADE!
Svetvladimir lukić

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.