Maca Diskrecija otvoreno o drogama koje je uzimala!

Izvor: Tracara.com, 30.Jun.2015, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca Diskrecija otvoreno o drogama koje je uzimala!

Nisu spid i belo bolji od Parova, zar ne Maco? (foto: Srbjadanas) Jedna od najintrigrantnijih učesnica Parova Maca Diskrecija ne prestaje da šokira javnost ni sada kada je rijaliti završen! Naime, Maca je otkrila na kojim je sve drogama bila! “Probala sam spid, belo i ekstazi. To su najjače droge i ne daj Bože nikome kako to udari u glavu. Ovo što sam doživela u rijalitiju me drma jače od svega toga”, priznala je bez blama i sa osmehom bosanska starleta koju majka nije dočekala po >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << izlasku iz vile Parova zbog bolesti, a dodala je da će sada, pošto ima para, da joj kupuje lekove i izleči je. “Jedva čekam da je vidim za koji dan kada se vratim u Bosnu, sada imam pare, pa ću joj pomoći da se izleči. Kupiću joj sve lekove koje mora da pije i angažovati dobre lekare”, izjavila je iskreno Maca za Alo.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

MACA NAŠLA MAČORA: Posle Parova imala sam seks 4 sata!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2015, 09:08

Senada Nurkić, koja se u rijalitiju zadovoljavala bananom i krastavcem, privela je u hotel izvesnog Dejana, koga je upoznala na žurki posle proglašenja pobednika..Maca Diskrecija kvalitetno je iskoristila vreme po izlasku iz rijalitija Parovi...Senada Nurkić je od ulaska u luksuznu vilu u Zemunu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.