Maca Diskrecija otkrila kako i sa kim je imala seks u Parovima!

Izvor: Svet, 25.Avg.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca Diskrecija otkrila kako i sa kim je imala seks u Parovima!

Starleta i pevačica Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija, spremna je za novu ljubav.
Iako još ne može da se odluči da li će da se baci na biznismene ili glumce, otkrila je ko joj se potajno sviđa.
“Neću dečka da tražim u svojoj branši, biznismen neki će da bude. Može i neki glumac, bilo koji mlad. Može da bude i oženjen, za kombinaciju. Mogu ja da budem ozbiljna i sa oženjenim. Evo, na primer, suprug Jelene Tomašević mi se sviđa. Ivan je kao bombona“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kaže Maca.
Na pitanje kako je tako dugo izdržala u vili “Parova” bez seksa, ona odgovara:
“Iskreno, snašla sam se. Seksala sam se kradom i vrlo diskretno. Ja bih poludela bez seksa. Bez kamera, sa nekim od radnika sam se seksala!”
Starleta otvoreno govori i o temi koja je dugo muči – odnos sa ocem.
“Iskreno bih volela da popijem kafu s njim. Ne trebaju mi nikakve pare, samo želim da ga upoznam. Mislim da i on želi da me upozna, čula sam da se javljao pred kraj rijalitija i rekao da želi da se vidimo. Pozvaću ga ovih dana”, kaže Maca.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OVO NIKO NIJE PROVALIO: Maca priznala s kim je imala TAJNI SEKS u “Parovima! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Avg.2016, 11:11

Budući da je u "Parovima" bez prestanka kukala kako joj nedostaje seks, svi su mislili da je Maca apstinirala u rijalitiju, ali ona je konačno priznala da je ipak bila u akciji i to sa sasvim neočekivanim macanom...Maca kaže da trenutno nema dečka kao i da ne može da se odluči da li da se baci...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.