MILIONI GLEDALACA PAROVA U ŠOKU! Za Davida je rijaliti ZAVRŠEN! Danas otkriveno - RAZOČARAN JE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2017, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIONI GLEDALACA PAROVA U ŠOKU! Za Davida je rijaliti ZAVRŠEN! Danas otkriveno - RAZOČARAN JE!

Pred finale!

Parovi su danas u Jutarnjoj kafici raspravljali o mnogo tema. Ovaj program omiljeni je gledaocima, upravo zato što se mogu uključivati u program uživo i iskazivati simpatije ili nesimparije prema favoritima, to jest omraženim učesnicama.

Ovoga jutra tema je bila "Kada znate da je kraj" a Zaga je sa učesnicima i gledaocima polemisala šta zapravo zanči kada je neki odnos gotov.

Posebno ineterantno viđenje ima je David Dragojević koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ispričao da je on mislio da će se rijaliti završiti.

- Ja sam mislio da je rijaliti završen onog trenutka kada se završila kolektivna svadba. Mislio sam da su svi priče završene i ispričane. Tako sam to zamislio u svojoj glavi i razočarao sam se jako kada to nije bilo tako - rekao je David.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.