MILENA ĆERANIĆ I DARA BUBAMARA NA UDARU SAŠE FILIPOVIĆA: Ovakva pitanja im još niko nije postavio!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILENA ĆERANIĆ I DARA BUBAMARA NA UDARU SAŠE FILIPOVIĆA: Ovakva pitanja im još niko nije postavio!

Svi koji me poznaju znaju da sam dobar čovek, drug, prijatelj. Ja se samo nekad branim, ali i to na duhovit način, rekla je pevačica

Milena Ćeranić i Dara Bubamara našle su se na udaru novinara Aleksandra Saše Filipovića, poznatog po nešto nezgodnijim pitanjima za poznate, što je i ovog puta uradio.

Prva na udaru našla se Ćeranićeva koju su gledaoci najbolje upoznali u rijalitiju "Farma", pa je Sašu zanimalo zašto je tolika opasnica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da li je takva hidrogenska bomba uopšte ili je to sve bila montaža.

"Privatno sebe nisam pokazala nikad kakva jesam i drago mi je što me tako niste upoznali. Mislim, oduševili bi se", našalila se Milena.

Za Daru Bubamaru imao je zanimljivo pitanje, da li je pored dobre pesme potrebno i pljuvanje po medijima kako bi dobila na popularnosti.

"Svi koji me poznaju znaju da sam dobar čovek, drug, prijatelj. Ja se samo nekad branim, ali i to na duhovit način. Znaš kako, reći ću samo da ti uspeh niko ne prašta i to je to", bila je oštra pevačica.

"Milena, da li si ti tolika zavodnica kao što si predstavljena u medijima", pitao je Saša.

"Ne govorim o sebi i svom životu", pokušala je da se izvuče Milena ali Saša nije odustajao te je rekao da ga zanima da li je mediji predstavljaju lažno ili ne.

"Šta ste rekli malo pre", upitala je Milena.

"Da si fina i kulturna", rekao joj je Filipović, a ona mu se na to zahvalila i dodala:

"Ja ne smatram da sam opasnica, samo pokušavam da odbranim svoje dostojanstvo, pa često ćutim, Retko šta govorim za žutu štampu", branila se Ćeranićeva.

Nakon toga usledilo je pitanje da li češća pisanja u medijima doprinose većem honoraru, a na njega su trebale obe pevačice da daju odgovor.

"Ne! Ja sam svoju karijeru napravila glasom i pesmama. Nikada nisam pozvala novinare za nešto, čak se i ne javljam na telefon", rekla  je Dara, a onda je i Milena imala svoj odgovor.

"Evo koliko doprinosi. Ja bih zamolila sve novinare žute štampe da ne pišu o meni", bila je ozbiljna Ćeranićeva u emisiji "Nedeljno popodne sa Leom Kiš".

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.