MARIJA MIHAJLOVIĆ ODGOVORILA GRANDU: Nije ovo “Farma”, svi takmičari zaslužuju isti tretman! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA MIHAJLOVIĆ ODGOVORILA GRANDU: Nije ovo “Farma”, svi takmičari zaslužuju isti tretman! (FOTO) (VIDEO)

- Treba da postoji ravnoteža. Ima još devet učesnika, svi rade humanu stvar - podvukla je pevačica

Marija Mihajlović je, posle saopštenja “Grand produkcije” u kom se zahteva njeno izbacivanje iz završnice serijala “Tvoje lice zvuči poznato” zbog najave da će Banetu Mojićeviću dodeliti najmanji broj poena, istakla da se u TLZP-u učesnici takmiče iz humanih razloga i da nagrada pripada svima. 

GRAND: Izbacite Mariju Mihajlović iz TLZP žirija! >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << (FOTO)

Foto: Marko Todorović

Pevačica se za “Telegraf” osvrnula na saopštenje:

- Svako ko je pažljivo pročitao šta sam napisala zna da je fokus na potpuno drugoj strani. Na onoj koja pravi razdor među ljudima, kreira lažnu sliku stvarnosti i nameće poremećene sisteme vrednosti. Treba da postoji ravnoteža i da svi imaju iste šanse.

Marija je dodala:

- Ako niste primetili, ima jos devet takmičara i svi zaslužuju isti medijski tretman jer rade humanu stvar. Pobeda bilo kog od njih je rezultat zajedničkog rada i nagrada pripada svima. Kome će je dodeliti – stvar je njihovog dogovora.

Mihajlovićeva je, na kraju, istakla:

- Nije ovo “Farma”, ili neki sličan program. Ovde se učesnici ne takmiče međusobno. Ovde je najveći izazov pobediti sebe. Novinari treba da potraže važnije teme, a ne da se informišu preko Fejsbuka i da od toga prave senzacije.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.