MAJA BEROVIĆ NE MOŽE BEZ TRENINGA: Trčanje mi najviše prija

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJA BEROVIĆ NE MOŽE BEZ TRENINGA: Trčanje mi najviše prija

Pevačica Maja Berović poslednjih deset godina redovno posećuje teretanu i njeni treninzi traju po dva sata.

"Sve više se trudim da vodim zdrav život, a u tom slučaju fizička aktivnost se podrazumeva. Volim da trčim i idealna je situacija kada mogu trčim u prirodi, ali kako se to retko dešava onda trčim na traci a volim da odradim i deo treninga na spravi za nordijsko trčanje", rekla je pevačica.

Obično trenira po sva sata i trudi se da je najmanje tri puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nedeljno na treninzima,

"Počinjem sa kardio vežbama, to traje nekih 40 minuta. Ili trčim ili uradim neke druge vežbe za zagrevanje, a potom prelazim na vežbe sa tegovima, čučnjeve, vežbe za ruke, stomak i zadnju ložu", otkrila je pevačica tajnu svog lepog izgleda.

Maja je rekla da je počela ozbiljno da vežba kako bi bila u dobroj kondiciji zbog čestih nastupa na kojima troši mnogo energije pa je u kući napravila poseban kutak za tu svrhu.

A photo posted by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Aug 20, 2014 at 4:32am PDT

"Kod kuće imam malu teretanu i tu najčešće vežbam, Nemam trenera i vežbe uglavno radim sama, a najviše pažnje obraćam na noge i zadnju ložu i zbog toga najviše radim čučnjeve sa opterećenjem i iskorakom. Energična sam na nastupima.

A photo posted by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Apr 22, 2014 at 3:52am PDT

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.