MACA ZAVODI NIKOLU: Pevačica pokazala koje vežbe radi za noge i zadnjicu!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MACA ZAVODI NIKOLU: Pevačica pokazala koje vežbe radi za noge i zadnjicu!

Najpoznatija učesnica rijalitija "Parovi" Maca Diskrecija našla se i u novoj sezoni šoua.

Po ulasku u vilu Maci se mnogo svideo maneken iz Cecinog spota "Ljubav fatalna". Da su se simpatija javile obostrano dokazuje i činjenica da su odlučili da spavaju zajedno u krevetu u spavaćoj sobi.

Maca je to veče Nikoli priredila ples u krevetu koji se manekenu svideo, a ovaj put mu Maca pokazala šta još ume. Naime, Senada je ovaj put dok je Nikola vežbao pored bazena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odlučila da mu se pridruži i pokaže kako ona vežba.

Dok je pevač i maneken radio sklekove Maca je legla na bok i dizala nogu, a posle mu pokazala i kako čučnjeve radi. Ipak, ubrzo nakon toga je pala svađa između njih i teško da će se ovakve scene ponoviti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.