MA KAKVA JELISAVETA! Vuk Kostić sada juri S*KSI ISIDORU: Ova lepotica biće novi lik u seriji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MA KAKVA JELISAVETA! Vuk Kostić sada juri S*KSI ISIDORU: Ova lepotica biće novi lik u seriji (FOTO)

Voli kratke cevi i ume sa oružjem!

Ljubavne scene između Jelisavete Orašanin i Predraga Bjelca obeležile su prvu sezonu serije "Ubice mog oca", a u novim epizodama kao veliko pojačanje stiže Isidora Simijonović.

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Jul 18, 2017 at 11:53am PDT

Mlada glumica već je pokazala svoj raskošni talenat igrajući Jasnu u filmu "Klip", i prva velika uloga u karijeri donela joj je brojne nagrade na festivalima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Isidora Simijonovic (@simijonovicisidora) on Apr 10, 2017 at 2:04am PDT

Ostvarenje Maje Miloš obiluje scenama oralnog i analnog seksa, ali slične kadrove nećemo videti u hit krimi priči. Kako saznajemo, Isidorina uloga je veoma značajna. Ona tumači misterioznu devojku s nekom vrstom tajne, kakvu je igrala i Jelisaveta Orašanin tumačeći lik Tijane, vlasnice butika koja je bila špijun ministra policije.

Vuk Kostić kao inspektor Jakovljević biće opet na mukama.

A post shared by Isidora Simijonovic (@simijonovicisidora) on Apr 8, 2017 at 3:58pm PDT

Dvadesetdvogodišnju lepoticu možete videti u pozorištu, gde igra u predstavama "Gozba", "Jami diskrikt" i "Sumnjivo lice". Nije uspela da upiše glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, pa je odlučila da upiše akademiju u klasi Mirjane Karanović.

A post shared by Isidora Simijonovic (@simijonovicisidora) on Dec 2, 2016 at 10:31am PST

- Cenim mnogo svoje kolege, ali na prvom mestu je svakako moja profesorka Mirjana Karanović, koja nam nesebično otkriva razne skrivene kutke glumačkog i životnog lavirinta iz časa u čas. Zaista je sreća učiti od hrabrog, neiscrpnog i svestranog umetnika kakav je ona - kazala je Isidora.

A post shared by Vuk Kostic (@vukkostiic) on Oct 24, 2016 at 1:48am PDT

Pored glume, ona se bavi i plesom, što ćemo videti u novim epizodama "Ubice moga oca".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.