Lukas napravio spektakl u Užicu! Na bini mu se pridružile Nikolija i Ivana Selakov!

Izvor: Scandal.rs, 20.Dec.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas napravio spektakl u Užicu! Na bini mu se pridružile Nikolija i Ivana Selakov!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto: Vuk Papić

Aca Lukas održao je još jedan veliki koncert koji spada u kategoriju najluđih žurki na Balkanu. Lukasov koncert u Užicu zasiguro će se dugo pamtiti budući da je napravio odličnu atmosferu. Red ispred ulaza u dvoranu stvorio se sat vremena pre koncerta tako da je već u 21:30 kada je spektakl i počeo, dvorana bila dupke puna.

Hitovima poput ‘Lična karta’, ‘Dijabolik’, ‘Bele ruže’, ‘Upali >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << svetlo’, ‘Dođi gore’,… Aca i Folk House band oduševili su Užičane. Pevaču su se na sceni pridružile i Nikolija Jovanović te Ivana Selakov. Lukas je s Ivanom otpevao duete ‘Daleko si’ i ‘Omaklo mi se’ dok je naslednica Vesne Zmijanac izvela svoje hitove ‘Ćao zdravo’, ‘Nikolija’, ‘Kako posle mene’,…

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.