Ljubav na radnom mestu: Poznati koji su se zavoleli na filmskom setu

Izvor: Svet, 09.Okt.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav na radnom mestu: Poznati koji su se zavoleli na filmskom setu

Čuveni glumci i glumice pronašli su ljubav svog života upravo u partnerima s kojima su snimali kultne filmove. Holivudski brakovi su oduvek bili u trendu, ali “Branđelina” je, složićete se – brend.
Bela i Edvard, Kej i Majk, Eni i Ebi… samo su neki od likova koji su slavne glumce spojili za ceo život.
Džejn i Džon Smit
“Mr. & Mrs. Smith”

Anđelina Džoli i Bred Pit
Na njihovoj ljubavnoj priči tabloidi i danas profitiraju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<Branđelina” je najslavniji holivudski par svih vremena i sumnjamo u to da će iko uspeti da prevaziđe njihovu popularnost. Zabavljali su se osam godina pre nego što su se 2014. godine venčali. Imaju mnogo dece!
Šalimo se, troje njihove i isto toliko usvojene.
Gejl & Poručnik Devaj
“Scream”

Kortni Koks i Dejvid Arket
Ona je bila megapopularna Rejčel iz “Prijatelja”, a on tamo neki Dejvid kada su se, davne 2006. upoznali na sminanju horora “Scream”. Venčali su se nakon godinu dana i ostali u braku 14 godina. Iz tog braka imaju jedno dete. Rastali su se pre dve godine.
Saznajte koje su još holivudske zvezde zavolele svoje partnere sa filmskog seta na portalu “Lepota i zdravlje”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ljubav na radnom mestu: Poznati koji su se zavoleli na filmskom setu

Izvor: Scandal.rs, 09.Okt.2015

Čuveni glumci i glumice pronašli su ljubav svog života upravo u partnerima s kojima su snimali kultne filmove. Holivudski brakovi su oduvek bili u trendu, ali “Branđelina” je, složićete se – brend...Bela i Edvard, Kej i Majk, Eni i Ebi… samo su neki od likova koji su slavne glumce spojili...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.