Ljubav na prvi pogled u 68. godini: Sinu sam rekao da je lepa i normalna!

Izvor: Scandal.rs, 18.Sep.2014, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav na prvi pogled u 68. godini: Sinu sam rekao da je lepa i normalna!

Glumac Petar Božović (68), koji se 15. septembra oženio svojom dugogodišnjom devojkom Snežanom Mladenović, dospeo je preko noći u žižu javnosti.

Veza doajena srpskog glumišta i njegove supruge, kako saznajemo, otpočela je pre nekoliko godina na Zlatiboru u Centru za mršavljenje „Čigota“.

“Moja Sneža je iz Beograda, a upoznali smo se u Čigoti, gde smo oboje boravili. Sedeo sam pored recepcije kad je ona došla da traži peškir, a ja prokomentarisao: >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ‘Dajte joj dva’. Tada smo se pogledali i odmah zaljubili”, rekao je Božović za Kurir.

Snežana Mladenović se zahvalila na čestitkama povodom venčanja, ali ovim povodom nije želela da daje izjave. “Nemojte se ljutiti što vam neću dati izjavu. Pitajte sve što vas zanima Peru jer ja nisam javna ličnost”, rekla je gospođa Božović.

Inače, popularni glumac iza sebe ima trogodišnji brak i sina Draška, a novu suprugu upoznao je u poznim godinama. “Da, to je nešto najlepše što mi se desilo. Kad malo uspori i zađe u godine, čoveku deluje kao da je sve prošlo i da više ništa ne može da ga iznenadi. A onda mi se desila Snežana. To je stvarno dar od boga i mislim da sam to i zaslužio”, rekao je Božović.

Glumca je Snežana osvojila jednostavnošću, a Peri je najteže palo predstavljanje nove devojke jedincu. “Pozvao sam ga i rekao mu: Sine, ja sam sa Snežanom i uskoro ćeš je upoznati. A on me je pitao kakva je, na šta sam mu odgovorio da je lepa. Međutim, on kaže: ‘Lepa, imao si ti lepih žena i pre, nego – je li normalna?’ Odgovorio sam mu da jeste i to je njena najbolja karakteristika, a ne manjka ni u čemu drugom”.

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.