Lepi kao vojvotkinja: Ovo je eliksir lepote Kejt Midlton

Izvor: Svet, 26.Maj.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepi kao vojvotkinja: Ovo je eliksir lepote Kejt Midlton

Kada se vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, porodila i na svet donela princezu Šarlot, a dan nakon porođaja izašla iz bolnice, počele su da kruže različite priče na račun njenog izgleda.
Prisetimo se, Kejt je izgledala neverovatno sveže, odmorno, čak savršeno, što je izazvalo negodovanje drugih porodilja, koje su govorile da tako ne može da izgleda žena koja je prethodne noći imala porođaj. Kritike su išle toliko daleko da su neki govorili i kako je princezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Šarlot rodila surogat majka!
Ali, lepa vojvotkinja rešila je da otkrije o čemu se tu zapravo radi, prenosi US Weekly.
Naime, Kejt svakog jutra pije sok od kelja! Jednostavno, u blenderu izmiksuje ovo super povrće pre doručka. Ono razbuđuje bolje od kafe, a zbog velike količine hranljivih materija, pruža energiju i obezbeđuje lepu kožu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Lepi kao vojvotkinja: Ovo je eliksir lepote Kejt Midlton

Izvor: Scandal.rs, 26.Maj.2015

Kada se vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, porodila i na svet donela princezu Šarlot, a dan nakon porođaja izašla iz bolnice, počele su da kruže različite priče na račun njenog izgleda...Prisetimo se, Kejt je izgledala neverovatno sveže, odmorno, čak savršeno, što je izazvalo negodovanje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.