Lepa Lukić osula paljubu po Mimi: Svi znamo ko si i šta si ti!

Izvor: Scandal.rs, 26.Apr.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Lukić osula paljubu po Mimi: Svi znamo ko si i šta si ti!

Lepa Lukić je svoj gnev zbog vređanja i nominacija iskalila na Mimi Oro. Bilo je unošenja u lice, suza i  krvi.

Kraljica narodne muzike je strašno uvredila Mimi Oro, toliko je reči izletelo iz Lepinih usta da joj je krenula krv, a Mimi Oro je suze ronila i treskala sve po kući.

“Svi znamo šta si i ko si. Za mene se zna, ja sam pevačica. Mene ljudi vole, a šta si ti svi znamo. Kada budeš došla u moje godine ima da šetaš sa šest štapova. Neću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << bre više, da ćutim. Od vas se ne može doći na red. Ćutim jer ne mogu od vas da progovorim”, rekla je pevačica, nakon čega se Mimi rasplakala.

Lepa Lukić i Mimi Oro su se ostatak večeri izbegavale i prašina se lagano spustila, ali je starleta i dalje nastavila da roni suze, zbog uvreda koje je na njen račun izgovorila kraljica narodne muzike.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.