Lepa Brena šokirana fotografijom Viktora Živojinovića: Šta je ovo sine? FOTO

Izvor: Svet plus, 31.Jul.2015, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena šokirana fotografijom Viktora Živojinovića: Šta je ovo sine? FOTO

Pre nekoliko nedelja na profilu Viktora Živojinovića, sina Lepe Brene, osvanula je fotografija koja je zapalila internet! Pevačica je takođe bila šokirana fotografijom te je ostavila svoj komentar.

Popularna pevačica bila je šokirana fotografijom svog sina. Naime, na fotografiji Viktor Živojinović leži na nogama jedne devojke. Slika možda ne bi iznenadila Lepu Brenu da devojka nije u samodržaćim čipkastim čarapama.

Brena je postavila komentar: ''Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je ovo sine?'', a Viktor joj je odgovorio: ''Razvijam film''. Pogledajte fotografiju o kojoj priča ceo internet:

”ž˜Ž

A photo posted by Viktor Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on May 29, 2015 at 1:36pm PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.