Lepa Brena sa Prijovićkinog rođendana otišla u provod!

Izvor: Svet plus, 25.Sep.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena sa Prijovićkinog rođendana otišla u provod!

Folk zvezda Lepa Brena je pre par dana prisustvovala rođendanu pevačice Aleksandre Prijović, koja se zabavlja sa njenim posinkom Filipom Živojinovićem, ali je u jednom trenutku napustila žurku i otišla svojim putem u provod.

Ona je odlučila da prisustvuje otvaranju jedne prestoničke kafane gde je, između ostalih, nastupao i Aleksandrin bivši dečko, Ljuba Perućica. Naravno, to njima nije predstavljalo problem, pa se čak i Brena prihvatila mikrofona i zapevala neke od svojih najvećih hitova čime je podigla atmosferu do usijanja, a zatim je uživala u vinu i neizbežnom slikanju sa fanovima.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.