Lepa Brena:Vraćam se poslu, da manje boli!

Izvor: Poznati.info, 28.Nov.2014, 03:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena:Vraćam se poslu, da manje boli!

Nakon porodičnog gubitka koji ju je slomio, Lepa Brena rešila je da se vrati poslu kako bi što manje mislila na na loše stvari.

“Vraćam se na posao, manje će da boli! – navela je Brena na svom „tviter“ profilu. Poznato je da je Breni nedavno preminula mama Ifeta, koja je u ponedeljak sahranjena.

Lepa Brena je među kolegama poznata kao veliki borac i žena koja je u životu prošla mnogo toga, ali iz svake sledeće nevolje izlazila je sve jača. Ovoga puta ona je rešena da nastavi tamo gde bi njena mama Ifeta volela da je vidi.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Lepa Brena: Vraćam se na posao, manje će boleti!

Izvor: Svet plus, 28.Nov.2014

Nakon što je sahranila majku Ifetu koja je nedavno preminula u Beogradu, Lepa Brena se vraća poslovnim obavezama kako bi što lakše podnela veliki gubitak.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.