Lepa Brena: Kada se prehladim Dženan može da me zameni

Izvor: Scandal.rs, 28.Mar.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena: Kada se prehladim Dženan može da me zameni

Dženan Lončarević imao je čast da na njegov nastup u društvu zajedničkih prijatelja isprati jedna od najvećih zvezda u regionu – Lepa Brena. Kako se Brena provodila na svirci SCANDAL! je već prvi ispratio, pa fotke možete pogledati ovde.

Folk zvezda rekla je za Blic da Dženana uvek izdvaja kao izuzetnog zabavljača.

“Dženan je dečko koji peva fenomenalno i koji inače ima pozitivnu energiju. On je majstor dobre atmosfere i na njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nastupu nema ravnodušnih”, rekla je Brena, koja ne krije da izlazi samo u posebnim prilikama.

U njenom društvu bio je i njen dugogodišnji saradnik i prijatelj, perkusionista Zoran – Kiki Caušević. Celo društvo se iznenadilo kad je Dženan zapevao Brenin hit “Luda za tobom“. Svi su pogledali u nju i videli da joj je godio takav gest Lončarevića. Brena uz osmeh kaže da sada zna ko bi mogao da je zameni kad se prehladi.

“Moram da naglasim da žene pevaju univerzalne pesme, a koje su snimili muškarci. Takva je, na primer, pesma “Đurđevdan“. Međutim, sad sam prvi put čula da muškarac peva žensku pesme i bilo mi je drago što je Dženan izveo moju numeru “Luda za tobom“. Moram da pohvalim njegovo visoko Ce i što ume da peva u ženskom tonalitetu”, zaključila je  Brena.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.