LEPOMIR TRAŽI SEKSUALNE USLUGE: Otkrivena prepiska sa transeksualcem a onda pale i pretnje!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPOMIR TRAŽI SEKSUALNE USLUGE: Otkrivena prepiska sa transeksualcem a onda pale i pretnje!

Privukao je veliku pažnju u rijalitiju, ali ove poruke će vas sigurno iznenaditi

Lepomir Bakić koji se trenutno nalazi u rijalitiju "Farma" gde je privukao veliku pažnju, sve će iznenaditi prepiskom sa transeksualnom pevačicom Natašom Mazom.

Nataša je rođena kao muškarac Nebojša Kornesko i pre 8 godina je odlučila da promeni pol i postane žensko.

Kako tvrdi, Maza je revoltirana Lepomirovim moralisanju na "Farmi" i zbog toga je odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da otkrije istinu javnosti i pokaže prepisku sa njim gde joj se on udvara, obasipa komplimentima ali i želi da imaju seks.

"Ako neko u svom predstavljanju kaže da hoće da “brani čast i ugled srpske porodice”, onda bi takva osoba trebala u skladu sa tim i da se ponaša! Naime taj isti Lepomir Bakić me je godinama unazad spopadao i slao poruke eksplicitne sadržine, čak i nudio novac za seks! U početku mi je to bilo simpatično i ponekad sam se šalila sa njim ali kako je vreme odmicalo počelo je da mi smeta, naročito onog trenutka kada sam saznala da je on ljubitelj trans osoba i da je koristio usluge svih poznatih trans dama u gradu. O njegovim sportskim uspesima a i o fizičkom izgledu imam samo reči hvale", rekla je Maza i priložila dokaze, tačnije poruke koje su razmenjivali.

Naravno, ove njene izjave se mogu potvrditi tek kada Lepomir izađe iz rijalitija i ispriča svoju stranu priče.

Međutim, Nataša se nije zaustavila te je na Fejsbuk profilu objavila da je nakon ovoga dobila pretnje od Lepomirovog PR-a i da će verovatno da od svega toga sastavi tužbu.

Evo upravo doživeh pretnje pr-a Lepomira Bakića. Zbog istine koja je naravno dokazana !! Ako neko u svom...

I DALJE NASTAVLJA"Pljunula je na mog prijatelja e sada ja nastupam.Jebacu joj porodicno stablo....nju preskacem." PR ...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.