Kylie Jenner šokirala natpisom na majici! Šta li će joj Caitlyn reći?

Izvor: Tracara.com, 05.Sep.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kylie Jenner šokirala natpisom na majici! Šta li će joj Caitlyn reći?

Raklamira modni brend ili…? (foto: Instagram) Kylie Jenner je na svom Instagramu objavila fotku na kojoj nosi majicu sa natpisom koji je upao u oko mnogim od njenih 34 i po miliona pratilaca. Rijaliti zvezda se fotografisala u crnoj majici na kojoj belim slovima piše: Karl je moj otac.  Ovaj komad odeće na sebi ima potpis brenda Eleven Paris, a jasna je aluzija na modnog dizajnera Karla Lagerfelda. Međutim, na Kylie je ova majica dodatno kontroverzna zbog cele situacije u kojoj je nedavno njen otac, Bruce Jenner, postao njena majka, Caitlyn Jenner.  Hmmm, da li Jennerova nije bila svesna buke koju će izazvati?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Khloe Kardashian ne liči na sebe: previše botoksa ili loš fotošop?

Izvor: Tracara.com, 05.Sep.2015

Gledajući fotografiju koju je Khloe Kardashian pre par dana postavila na svoj Instagram, isprva nismo sigurni da li ona na njoj promoviše čaj ili plastičnog hirurga? Posle objavljivanja fotke krenula je bujica negativnih komentara njenih pratilaca koji su bili zgroženi njenim novim izgledom. Iako...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.