Kultura u pokretu: Novi Sad se kandiduje za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine (video)

Izvor: Scandal.rs, 01.Jul.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kultura u pokretu: Novi Sad se kandiduje za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine (video)

Novosađani koji su se u subotu 27. juna pre podne uputili na Satelitsku, Futošku ili Limansku pijacu bili su iznenađeni. Umesto uobičajenih tezgi i neobaveznog razgovora zatekli su i devet profesionalnih pevača koji su ih obradovali spletom starogradskih pesama, a sve to u okviru promotivnih aktivnosti kandidature grada Novog Sad za titulu Evropske prestonice kulture.

Kultura u pokretu je program koji će uključiti niz promotivnih aktivnosti kako bi Novosađanima približili kulturne >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sadržaje. Već 12. jula najmlađe sugrađane obradovaćemo lutkarskim predstavama na igralištima, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Novi Sad se kandiduje za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine, a ta titula može doprineti osnaživanju kulturne vitalnosti grada, te poboljšati internacionalni ugled i turističku ponudu Novog Sada.

Video koji prenosi atmosferu možete pogledati na sledećem linku:

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.