Kućna pomoćnica otkrila prljave tajne iz spavaće sobe Kim Kardašijan

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kućna pomoćnica otkrila prljave tajne iz spavaće sobe Kim Kardašijan

Nekadašnja pomoćnica slavne Kim Kardašijan u nedavnom je intervjuu progovorila o ružnim navikama slavne starlete. Iako priznaje da Kim ima zlatno srce, nije baš oličenje urednosti.

Prema rečima žene koja se brinula da sve bude na svom mestu, Kim je jako neuredna osoba. Otkrila je da su joj kupatilo i spavaća soba više prljavi nego čisti, bez obzira na to koliko ona čistila.

Čim Kim uđe u prostoriju, potpuni je haos, kao da je tornado prošao. Koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << samo svilenu, belu posteljinu i po tome je pitanju jako zahtevna. Morali smo je menjati svaki dan. Svako jutro jastučnice su bile uprljane šminkom, a maskara i puder su uvek bili po celom krevetu“, rekla je kućna pomoćnica i dodala da starleta zahteva da joj se svake večeri menja čista svilena posteljina, piše Yahoo.

Čudno je kako Kim nema bubuljice po licu, budući da svake večeri odlazi u krevet sa šminkom“, dodala je.

Izvor: Dnevnik.hr

Foto: Instagram

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kućna pomoćnica otkrila prljave tajne iz spavaće sobe Kim Kardašijan

Izvor: Svet, 04.Mar.2015

Nekadašnja pomoćnica slavne Kim Kardašijan u nedavnom je intervjuu progovorila o ružnim navikama slavne starlete. Iako priznaje da Kim ima zlatno srce, nije baš oličenje urednosti.. Prema rečima žene koja se brinula da sve bude na svom mestu, Kim je jako neuredna osoba. Otkrila je da su joj kupatilo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.