Kraljevsko krštenje: Princeza Šarlot ponela i imena bake i prabake (foto)

Izvor: Scandal.rs, 05.Jul.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevsko krštenje: Princeza Šarlot ponela i imena bake i prabake (foto)

Zanimljivo je i da su, prvi put u posljednje tri generacije kraljevske porodice, svi koji su želeli da čestitaju kraljevskom paru pozvani u dvorištu crkve. Naravno, okupio se velik broj Britanaca koji su poželeli da pozdrave malenu princezu.

Na samoj je ceremoniji bilo je tek 30 zvanica među kojima kraljica Elizabeta II i princ Filip zajedno s princom Čarlsom i Kamilom Parker, kao i Kejtina familija – Kerol, Majkl, Džejms i Pipa Midlton.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

​Vilijam i Kejt krstili princezu Šarlotu!

Izvor: Story, 05.Jul.2015

Princ Vilijam i vojvotkinja od Kemrbidža Kejt Midlton krstili su svoju ćerku Šarlotu Elizabet Dajanu u crkvi svete Marije Magdalene u Sandringemu. To je ujedno bilo i prvo javno zajedničko pojavljivanje njihove četvoročlane porodice..foto: Profimedia..Malena princeza imala je petoro kumova, a Vilijam...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.