Koncert “Frajli” otvara #Winterfest2016

Izvor: Scandal.rs, 13.Feb.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert “Frajli” otvara #Winterfest2016

Od 24. do 27. marta Winterfest na Kopaoniku ugostiće predstavnike preko dvadeset vinarija iz Srbije i regiona, kuvare najpoznatijih restorana i gastro blogere. Festival ove godine organizuje Color Press Grupa sa Interfestom koji jednom godišnje organizuje najpoznatiji festival vina u Novom Sadu.

Ove godine kao i prethodnih program će biti raznovrstan, a pored vinske edukacije i salona, festival je dobio i dva gastro panela. Festival će 24. marta otvoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << bend “The Frajle“.

Cilj festivala je edukacija učesnika kroz vinske i gastro panele, interaktivne radionice, vinske izlete, takmičenje u kuvanju, vinski salon i kratak kurs o vinu.

Informacije o cenama smeštaja koje idu već od 69 evra za tri dana (u cenu uključen i “Vinski pasoš”) u MK Mountain Resort ili Jolly Kop Apartmanima, popustima, vinskom pasošu i programu možete pogledati na sajtu www.color.rs/winterfest2016/

Informacije za smeštaj i prevoz jelena.jahura@color.rs

Informacije za program i izlagače jelena.savic@color.rs

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.