Konačno otkriveno kako je ubijena Jelena Krsmanović! Zoran Marjanović glavni krivac?! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Apr.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno otkriveno kako je ubijena Jelena Krsmanović! Zoran Marjanović glavni krivac?! VIDEO

Ubistvo Jelena Krsmanović potreslo je čitavu Srbiju, kao i region, a dok policija intenzivno traga za počeniocem, pojedini dokazi ukazuju da je glavni osumnjičeni za ovaj svirepi zločin, upravo pevačicin suprug Zoran Marjanović.

Naime, u emisiji Paparazzo lov imali smo priliku da vidimo čitavu rekonstrukciju ubistva Jelene Krsmanovović, a navedeno je i nekoliko činjenica koje ukazuju da je glavni osumnjučeni Zoran Marjanović. Neke od njih, kako poslednjih nedelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pojedini mediji navode su i te, da je upravo pevačicin suprug dva puta pao na poligrafu, nestanak supruge je prijavio 4 sata nakon njenog nestanka, prvo je zvao medije, davao je različite i kontradiktorne izjave u policiji, ruke su mu bile izgrebane i krvave, prijatelji i poznanici su otkrili da je bio patološki opsednut njome, dok je čitava Zoranova porodica varikinom oprala sve stvari u kući posle ubistva.

Jelenu je dok se ne pronađe ubica ili zvanično uhapsi ubila nepoznata osoba, smrskao joj je lobanju udarcima motkom, a nakon svirepog ubistva bačena je u močvaru. Policija intenzivno traga za počiniocem i uskoro bi trebalo da ubica bude uhapšen.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.