Komšije: Saznajte šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi!

Izvor: Svet plus, 25.Maj.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšije: Saznajte šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi!

Nova epizoda serije "Komšije", na programu je večeras od 22h na RTS-u, a u novoj epizodi videćemo nove intrigantne situacije, ovih pomalo neobičnih pordoica iz komšiluka.

Gordana shvati da je Ivan Zdravković svojim intrigama onemogućio reditelja Boba da realizuje film prema njenom romanu. Simina deca ga kritikuju jer zanemaruje suprugu Nadu zbog stalnih kontakata sa Dragoslavom koja se bavi računovodstvom za njegovu firmu. Mašan je spreman da plati ne bi li Anči kupila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << diplomu koja će je navesti da se okane od estrade i bavi inženjerskim poslom.

U glavnim ulogama pojavljuju se Nebojša Ilić, Milica Mihajlović, Milutin Karadžić, Anja Mit, Miloš Samolov, Nataša Marković, Hristina Popović, Nemanja Oliverić i Uroš Jovčić.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.