Kolja i Grobovlasnici ovog puta u najlepšem klubu na otvorenom!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2016, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolja i Grobovlasnici ovog puta u najlepšem klubu na otvorenom!

Kolja i Grobovlasnici se vraćaju u Beograd, kako bi nastupili 9. Juna (22:00) u magičnom prostoru letnje scene kluba Bitefartcafe, na Kalemegdanskoj tvrđavi, gde se susreću istorija i muzika.

Frontmen Nikola Pejaković-Kolja i članovi benda Grobovlasnici, već su uspešno pohodili "zimski" Bitefartcafe prošle godine, a sad je vreme za letnji ambijent.

Foto: Promo

- Sviramo, opet, u Bitefartcafeu. Ali, na letnjoj sceni, takozvanoj Samer Stejdž, na Kalemegdanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 9. juna. Imaćemo i par proba pre toga, mislim, zbog Pančevca (klavijaturista Ivan Aleksijević). Ne zbog nas ostalih, on ne zna sve akorde... Vidimo se na Kalemegdanu - poručuje Nikola Pejaković-Kolja.

Poznat kao glumac i režiser, ali pre svega scenarista filmova i serija kao što su "Lepa sela lepo gore" i "Vratiće se rode", Pejaković je i kantautor koji iza sebe ima albume "Mama, nemoj plakati" (2002), "Kolja" (2009) i "Grobovlasnici" (2013), i andergraund hitove "Sjeo sam za švedski sto", "B.J. Blues", "Užički heroin", "Eto, udade se ti za konja", "Mladoženja", "Moram biti jak"...

Foto: Milena Đorđević

Nakon "poročnih" hitova kao što su "Sjeo sam za švedski sto" i "B.J. Blues" sa prvenca, Pejaković je životna iskustva nastavio pretakati u pesme poput "Haljinice boje lila" i "Eto, udade se ti za konja" na podjednako provokativnom drugom albumu "Kolja" (2009).

Sa romantično intoniranim i "pročišćujućim" trećim albumom "Grobovlasnici" (2013) iza sebe, Kolja i njegov bend se tek sada osećaju spremnim za prvi susret sa publikom uživo na koncertu.

Foto: Milena Đorđević

- Nekako se sve složilo. Sazrelo. I muzika i bend. I, verujem, publika. Sada imaju tri albuma ispred sebe i mogu da stvore jasniju sliku na čiji koncert dolaze i šta mogu da očekuju. I nama je jasnije šta sviramo i koji nam je cilj. A cilj je da sviramo dok god ne postanemo pravi, katastarski i gruntovno, grobovlasnici. Poslije toga, vidjećemo... - kaže Pejaković.

Grobovlasnike čine gitarista Voja Aralica, bubnjar Deki Momčilović, klavijaturista Ivan Aleksijević-Pančevac, basista Nikola Usanović i na akustičnoj gitari Dado Gajić, ili kako to Kolja objašnjava "ljudi koji su bili okosnica, stub muzike koju smo radili godinama i jedna respektabilna ekipa sa kojom je čast svirati i biti na sceni".



Kako bi Pejaković opisao muziku koju svira sa Grobovlasnicima? "Kako god okreneš, to je bluz".

Promotivna cena karte 600 dinara za deo kluba dalji od bine i 800 za deo kluba bliži bini.

Prodajna mesta: Bitefartcafe, Mitropolita Petra 8 (radnim danima od 10 - 17 časova), www.eventim.rs, www.ddtickets.rs i sve win win prodavnice u Srbiji.

Ulaz na koncert od 21:00h, početak koncerta 22h.

Karte su za stajanje, za rezervaciju mesta pozvati 063.594.294 i 063.594.054

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.