Ko bi rekao!? Doris zahvalila američkom kanalu na divnoj reklami!

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko bi rekao!? Doris zahvalila američkom kanalu na divnoj reklami!

Nedavno je naša pop pevačica i kant-autor Doris Bizetić bila u centru medijskih dešavanja i to zbog nedavnog pojavljivanja njenog spota u jednom američkom kvizu. Naime,  takmičari su morali da pogode pesme sa Jutjuba za koje nikada nisu čuli, a verovatno i neće, a između ostalih numera ,našla se i pesma naše pevačice. Mlada pevačica , u emisiji „Ekskluziv“ otkriva kako joj je u stvari ovo prikazivanje pomoglo u popularnosti.
“Ja zahvaljujem tom kanalu na divnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << reklami, moji spotovi od sad imaju više pregleda, a dobijala sam komplimente i od stranaca. Nisu računali da će se nekom svideti”, izjavila je Doris u emisiji.
 
Izvor: Jasmina Jovičić, Life Content
Foto: Prva TV
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.