Klunijevu ženu nazvali licemerom zbog haljine koju je odabrala

Izvor: Scandal.rs, 06.Maj.2015, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klunijevu ženu nazvali licemerom zbog haljine koju je odabrala

Još uvek svi bruje o modnim kombinacijama u kojima su se brojne poznate zvezde pojavile na glamuroznoj Met Gala večeri koju svake godine već tradicionalno organizuje glavna urednica Vogue magazina Ana Vintur.

Jedna od kombinacija koja je izazvala najviše pažnje je kombinacija Amal Kluni koja je za ovu svečanu priliku odlučila da obuče jarko crvenu slojevitu haljinu. I tu ne bi bilo ništa sporno da inače poznata aktivistkinja za ljudska prava, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << svog dizajnera nije odabrala poznatog Džona Galijana koji se 2011. godine našao u središtu skandala zbog svojih antisemitskih izjava.

Naime, jedan od najuticajnijih dizajnera našao se u problemima nakon što je u jednom pariskom baru pod uticajem alkohola javno iskazao svoj gnev prema Jevrejima za koje je rekao da ih sve treba zatvoriti u gasne komore. Zbog svojih izjava Galijano je osuđen na šest meseci zatvora, a njegov ispad nije se svideo ni njegovoj modnoj kući Dior koja ga je otpustila s mesta kreativnog direktora i glavnog dizajnera.

Sve to izgleda nije smetalo lepoj advokatici koja je pre izlaska na crveni tepih ponosno pozirala s kontroverznim dizajnerom. Fotografiju je objavila na svom Instagramu, a sve to bilo je dovoljno da je kritičari stave na stub srama i prozovu licemernom.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.