Kit Ričards ne menja navike: Svako jutro popušim džoint!

Izvor: Svet, 28.Jul.2015, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kit Ričards ne menja navike: Svako jutro popušim džoint!

To je zapravo jedna od najprijatnijih stvari koje radim



Gitarista legendarnih Roling Stonsa izjavio je u intervjuu za Mojo magazin da svakog dana kada se probudi prvo zapali džoint.
“Svakog jutra zapalim džoint. Redovno pušim, to je zapravo jedna od najprijatnijih stvari koje radim”, izjavio je 71-godišnji Kit Ričards i dodao da pored marihuane i poneke čašice pića, ne konzumira ništa više.
Podsećanja radi, gitarista >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << britanskog benda nedavno je za Miror rekao da će vrlo brzo sa ostalim članovima početi snimanje novog albuma.
“Znam da Mik Džeger želi ponovo da snima, jer je poslednji put kad smo se videli rekao da je vreme da se vratimo u studio. Biće zanimljivo. Završićemo ga krajem godine”, kazao je Ričards.
Ričards je sa Mik Džegerom pre 51 godinu oformio Rolingstonse, kada su i izdali debi album “The Rolling Stones“.
Sa Džegerom kao koautorom, napisao je i snimio mnogobrojne pesme za grupu, uključujući “Satisfaction”, “Jumpin’ Jack Flash”, “Miss You”, “Start Me Up”, “Brown Sugar”, “Angie”, “Sympathy For The Devil” i na stotine drugih.
Objavio je i tri samostalna albuma, a pojavio se i u nekoliko filmova, među kojima je verovatno najzapaženiju ulogu imao u blokbasteru “Pirati sa Kariba: Na kraju sveta“, objavljenom 2007. godine, u kojem je glumio oca kapetana Džeka Speroua (Džoni Dep).

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.