Kim Kardašijan poručila majci: Izgledaš kao da si iz “Porodice Adams”!

Izvor: Svet, 20.Dec.2014, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan poručila majci: Izgledaš kao da si iz “Porodice Adams”!

Članovi porodice Kardašijan već su navikli da su neprestano na meti kritika javnosti, ali ponekad negativne komentare dobijaju i jedni od drugih, što je sada pokazala Kris Džener objavivši mejl koji joj je poslala njena ćerka Kim Kardašijan.
Nakon što je videla fotografije svoje majke sa jednog događaja, u odevnoj kombinaciji koja joj se nimalo nije dopala, supruga Kanjea Vesta odmah joj je stavila do znanja šta misli o njenom oblačenju.

“Volim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << te mama, ali prestani da nosiš tu garderobu koja kao da je iz ‘Porodice Adams'”,
napisala je rijaliti zvezda, usput uporedivši izgled svoje majke sa američkim doseljenicima.
“Iscrpela si ovaj izgled. Gotovo je. Kreni dalje. Potrebne su nam šik uske haljine, a ne ovo strogo sr**e”, dodala je ona.

Uz fotografiju ovog mejla, koju je objavila na Instagramu, Kris je napisala:
“Nakon što sam provela divno jutro na događaju ‘Women in Entertainment’, i dok sam još bila u kolima i još nisam stigla kući, moja predivna ćerka poslala mi je ovaj divan mejl nakon što je videla moju sliku na internetu… Mislila sam da izgledam fantastično. Ništa ne radim kako treba.”
Autor: Life Content
Foto: Tanjug/AP, Instagram

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.