Kianu Rivs: Uzdignute glave kroz život

Izvor: Svet, 09.Feb.2016, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kianu Rivs: Uzdignute glave kroz život

Kianu Rivs je uvek bio drugačiji od ostalih holivudskih zvezda. Nije ga promenila ni ogromna popularnost koju je stekao posle hit filmova “Brzina” i “Matriks”. No, nekad ni slava ni sav novac ovog sveta ne mogu da kupe sreću. Malo ko zna da je život pedesetjednogodišnjeg glumca bio sve samo ne srećan, i da je pravo čudo kako je uspeo da izađe jači i sigurniji iz silnih nevolja koje su ga snašle i koje bi slomile mnoge da su se našli na njegovom mestu.
Poslednji put >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je video oca kada je imao tri godine, što je možda i dobro, jer je Rivs stariji bio diler i najveći deo života je proveo po zatvorima. Kianu se često selio sa majkom i polusestrama, od Bejruta, preko Sidneja i Njujorka, do Toronta. Njihova majka bavila se prostitucijom, te nije mogla da im pruži onu najvažniju vrstu ljubavi, a Rivsove tinejdžerske godine dodatno je otežavalo to što je patio od disleksije. Napustio je srednju školu pre nego što je maturirao, ali je zahvaljujući neverovatnoj volji i upornosti uspeo da savlada čitanje. Upravo su mu te osobine pomogle i kasnije u životu, kada se suočavao sa neuporedivo težim izazovima i tragedijama.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kianu Rivs: Uzdignute glave kroz život

Izvor: Scandal.rs, 09.Feb.2016

Kianu Rivs je uvek bio drugačiji od ostalih holivudskih zvezda. Nije ga promenila ni ogromna popularnost koju je stekao posle hit filmova “Brzina” i “Matriks”. No, nekad ni slava ni sav novac ovog sveta ne mogu da kupe sreću. Malo ko zna da je život pedesetjednogodišnjeg glumca bio sve samo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.