Keli Roland želi da osnoje nove “Destiny’s Child”

Izvor: Svet, 05.Jul.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keli Roland želi da osnoje nove “Destiny’s Child”

Keli Roland se nada da će naći novu grupu u BET rialitiju Chasing Destiny.
Keli je rekal da misli da svaka generacija muzičara može da poboljša scenu u odnosu na one prethodne.
“Zaista želim da sastavim grupu”, rekla je ona za Entertaiment Weekly.
“Osećam da postoji jedna koja samo čeka da bude otkrivena, i ja želim da budem ta koja će ih otkriti. Postojale su Supremes, potom En Vogue, i zatim Destiny’s Child, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svaka generacija je imala svoju i odrastala sa njima i ja želim da to ima i sledeća generacija.”
“Putovale smo zajedno, radile intervjue zajedno”, dodala je.
“Sve što smo radile, radile smo kao tim. Imala sam to divno iskustvo sa svojim prijateljicama, znate na šta mislim? To je bilo sjajno. Nije stvar u tome biti solo zvezda. Rekla sam na početku da ne želim to. Ne želim to s****! Želim nekoga ko će biti tu za grupu jer ste jaki samo onoliko koliko najslabija karika”.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.